Am creat acest blog pentru a face cunoscut tuturor care este stadiul de rezolvare a problemelor generate de deflagratia din 21 decembrie 2010 pentru toate cele 15 familii din scara A a blocului de pe strada Martir Horea nr. 22 din Bacau. Acest blog va contine un istoric al evenimentelor, articole, imagini si filme preluate din presa, opinii ale proprietarilor de apartamente, reactii ale autoritatilor centrale si locale, acte normative aparute si referitoare la aceasta deflagratie si orice alte informatii care vor incerca sa reproduca o imagine cat mai clara a tot ceea ce ni s-a intamplat si inca ni se intampla.

miercuri, 21 martie 2012

La un an si 3 luni de la expozia de pe strada Martir Horea, EON inca mai face revizii prin intermediul apelului 112

Sursa: Ziarul de Bacau

Pericol de explozie in Bacau si Onesti



Pompierii bacauani au raspuns la doua solicitari facute de locatari prin numarul unic de urgenta 112, dupa ce acestia au sesizat un puternic miros de gaze naturale (mercaptan) intr-o scara de bloc si in apropierea unui imobil. La prima solicitare a raspuns Detasamentul de Pompieri Bacau care s-a deplasat pe str. Miron Costin pentru a asigura masurile de protectie civila si inlaturare a oricaror situatii de urgenta ce pot aparea in urma sesizarii mirosului de gaz pe casa scarii.
Dupa sistarea gazelor, angajatii E.On prezenti la fata locului au facut verificari si au consemnat faptul ca doi robineti de trecere prezentau defectiuni. Componentele defecte au fost inlocuite de echipa de interventie a E.ON Gaz. Cea de-a doua solicitare a venit din municipiul Onesti, unde o persoana a reclamat faptul ca pe str. George Calinescu exista o scurgere de gaze.
Angajatii E.ON Gaz au fost alertati la rindul lor, iar o echipa de interventie s-a deplasat la fata locului. Sesizarea a fost confirmata, lucratorii stabilind ca scurgerea de gaz provenea de la sistemul de stringere al unui manson aplicat pe o conducta de distributie. Defectiunea a fost remediata de o echipa din cadrul E-ON Gaz Distributie. (R.I.)

Un comentariu: