Am creat acest blog pentru a face cunoscut tuturor care este stadiul de rezolvare a problemelor generate de deflagratia din 21 decembrie 2010 pentru toate cele 15 familii din scara A a blocului de pe strada Martir Horea nr. 22 din Bacau. Acest blog va contine un istoric al evenimentelor, articole, imagini si filme preluate din presa, opinii ale proprietarilor de apartamente, reactii ale autoritatilor centrale si locale, acte normative aparute si referitoare la aceasta deflagratie si orice alte informatii care vor incerca sa reproduca o imagine cat mai clara a tot ceea ce ni s-a intamplat si inca ni se intampla.

duminică, 8 mai 2011

BLOCUL RAMANE FARA PAZA

http://webtv.realitatea.net/jurnalelocale/realitatea-tv-bacau-de-la-18-10-05-05-2011?autoPlay=true#ve_video_player_ahttp://

Un comentariu:

  1. Florentina Humelnicu8 mai 2011 la 15:31

    As face o precizare importanta pentru cei ce nu cunosc. Apartamentele de la parter, etajul 1 si 2 nu mai au usi si nici ferestre. Ele nu mai exista din cauza exploziei foarte puternice. Celelalte apartamente de la etajele superioare au usi dar nu se mai pot inchide. Blocul nu mai este alimentat cu curent electric, gaze, apa ca sa poti face vreo reparatie la acele usi sau sa le inlocuiesti iar patrunderea in incinta blocului este foarte periculoasa. Arata ca dupa un bombardament. Ca sa-ti muti lucrurile, care au mai scapat intregi, nu ai unde sa le duci. Chiar si asa, cum faci cu stalpii de sustinere ca sa nu se fure?

    RăspundețiȘtergere